Tijdens de feestdagen mag het eten allemaal net iets extra’s hebben of iets uitgebreider zijn. Deze snackbroden zijn heel makkelijk te maken en doen het goed als warme snack op tafel of bij soep. Ik vulde hiervoor één stokbrood met kruidenboter en één stokbrood met rode pesto en plakjes kaas.
Ingrediënten
- 2 kleine afbak stokbroden of 1 grote
- kruidenboter (zelfgemaakt of kant-en-klaar)
- plakjes kaas
- rode pesto of zongedroogde tomaten in stukjes
Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking van het afbakbrood (meestal 200-220 graden).
Snijd met een mes plakjes in het stokbrood, maar zorg ervoor dat je het brood niet helemaal doorsnijd. Het brood moet aan de onderkant nog vast blijven zitten. Vul nu één stokboord met stukjes kruidenboter tussen de plakjes. Vul het andere brood met rode pesto en tussen elk plakje een stukje kaas.
Leg de snackbroden op een stuk aluminiumfolie op de bakplaat en bak ze in ongeveer 10 minuten af in de oven. Je kunt de snackbroden ook van tevoren bakken en daarna nog even kort afbakken voor gebruik.
Hoi Eefke, wat een te gekke site heb je! Hier kom ik vaker rondkijken. Gr, Jo
Dankje, altijd welkom 😉
Ziet er weer lekker uit! Leuk idee voor bij mijn voorgerecht van het kerstdiner. Net weer even anders!
Dankjewel Lies!
Ziet er lekker uit! Helemaal met die zelfgemaakte kruidenboter, ideaal voor bij een lekkere kop soep.
Klopt, is heerlijk!