Lekker op een toastje bij de borrel of op brood, zelfgemaakte eiersalade!
Ingrediënten (voor een flinke kom)
- 10 eieren
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel ketjap
- 4 eetlepels mayonaise
- 2 theelepels kerriepoeder
- 1 eetlepel bieslook
- peper en zout
- peterselie
Breng de eieren in een pan met water aan de kook en laat ze 10 minuten koken. Houd de eieren daarna even onder de koude kraan en pel de schil eraf. Je kunt de eieren nu zo fijn snijden als je wilt.
Schil en snipper de ui en knoflook fijn. Doe ze met alle overige ingrediënten in een kom en meng het ei er door heen. Breng op smaak met peper en zout. Garneer de eiersalade eventueel met een beetje peterselie of bieslook.
Altijd een succes op ieder feestje, zelfgemaakte eiersalade!
Klopt en zó gemaakt!